Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Zwolennikom pieczywa żytniego, który znakomicie wpływa na regulację pracy jelit proponujemy; chleb żytni domowy o 100% zawartości mąki żytniej na naturalnym zakwasie, chleb żytni razowy pełnoziarnisty, żytniaczek pytlowy z kminkiem,chleb komiśniak austro-węgierski. sitkowy z dynią i słonecznikiem, namiętności, chleb rustykalny z soją, chleb orkiszowy, chleb tatarski o niepowtarzalnej strukturze i smaku oraz wiele innych.

Polecamy chleb orkiszowy wypiekany na bazie mąki orkiszowej znanej z wielu walorów zdrowotnych: obniża poziom cholesterolu we krwi, reguluje poziom cukru, dobrze wpływa na przemianę materii, powoduje długotrwałą sytość

1 2 3 4